Nyheder fra AK-Centralen

Odense den 14. Jan. 2020.

AK-Centralens ledelsessystem er nu ISO 9001 certificeret. Certificeringens gyldighedsområde omfatter: Alarmbehandling og energioptimering(baseline) af køle- og frostanlæg. Certificeringen er udstedt af FORCE Certification. FORCE Certification A/S er akkrediteret af DANAK – SYSTEM Reg. Nr. 5008 – til certificering af kvalitetsledelsessystemer i overensstemmelse med ISO 9001.

Dette værktøj vil hjælpe AK-Centralen med at styre processer, samt løbende overvåge og evaluere virksomheden. Derudover vil certificering af ledelsessystemet sikre en løbende uvildig overvågning af systemet udefra ved eksterne audits.

Odense den 10 april 2018.

   

AK-Centralen og Danfoss har formaliseret deres samarbejde og kan nu tilbyde supermarkeder og detailkæder en samlet løsning, som optimerer energieffektivitet og sikrer høj fødevarekvalitet og -sikkerhed. Den fælles indsats indebærer en komplet serviceportefølje, som dækker kvalitetssikring af temperaturer, optimering af energipotentialer i installeret køleudstyr og optimering af andre energiforbrugende systemer til opvarmning, ventilation og belysning.

Link: http://www.danfoss.dk/newsstories/rc/ak-centralen-og-danfoss-i-st%C3%A6rkt-samarbejde/?ref=17179906934#/

Odense den 1. Maj 2017.

AK-Centralen A/S har pr. 1/5 2017 lanceret sin egen side på Facebook. Vi vil fremadrettet bruge siden til at informere om hvem vi er og hvad vi laver for dagligvarebranchen, samt løbende udgive nyttige tips og informationer til butikspersonalet i butikkerne.

Vi starter ud med en lille film om hvad vi overordnet kan gøre for en butik eller en kæde i branchen.

Link: https://www.facebook.com/akcentralen/

Odense den 1. Dec 2016.

imagefak  brugsen-logo super-brugsen kvickly-basic-logo  irma_logo_cmyk

Coop har valgt AK-Centralen som samarbejdspartner på de resterende butikker, der endnu ikke har opgraderet til teknisk VPN netværk.

AK-Centralen har leveret komponenter, som er under installation og som vil være færdigmonteret ved årsskiftet 2016 / 2017. Fra denne dato vil alle Coop’s butikker være koblet op og administreret via AK-Centralen A/S.

Teknisk VPN netværk anvendes bla. til:

· Køleovervågning

· Energidataopsamling

· CTS styring og overvågning

· Kommunikation med flaskeautomater

· Informationsskærme i butikkerne

Odense den 1. Maj 2015.

Fra 1. maj 2015 udvider vi den bemandede åbningstid, så vi åbner klokken 07:00 og lukker 23:00 alle ugens 7 dage.

Mellem klokken 23:00 aften og til næste morgen klokken 07:00 er det dansk personale, som behandler  alarmer og passer telefonen.

 

Odense den 1. Februar 2015.

AK-Centralen A/S har pr. 1. februar 2015 købt virksomheden Novaq med tilhørende web baseret serviceplatform Qmanager.

AK-Centralen A/S vil med købet styrke sin værdikæde til sine nuværende kunder inden for overvågning, styring og management.

AK-Centralen A/S udvider med købet af Qmanager sine aktiviteter og vil med et betydeligt udviklingsprogram satse på, at kunne levere web/mobile serviceplatforme til service- og installationsvirksomheder samt til AK-Centralens nuværende kunder.

AK-Centralen A/S vil markedsføre Qmanager platformen under navnet:

qmanager-ak-centralen

SIDSTE NYT FRA AK-CENTRALEN