Referencer & testimonials

AK-Centralens Referencer

I AK-Centralen er vi stolte af vore kunder, der repræsenterer en væsentlig del af den danske detailbranche.

Coop


Coop har været kunde hos AK-Centralen siden 1996. Samarbejdet med AK-Centralen omfatter i dag alle brands Fakta, Super Brugsen, Kvickly, Irma og Daglig Brugsen. Coop har siden starten været i løbende proces med AK-Centralen, hvor mere end 600 butikker over hele landet er blevet optimeret.

Etableringschef Sune Jakobsen, Coop udtaler:

“Tillid er godt, men kontrol er bedre.
Coops samarbejde med AK-Centralen er en prioriteret leverandør og samarbejdspartner. Med dette mener jeg, at vi professionelt hjælper hinanden med at overholde gældende lovgivning, samt sikre en kontrolleret overvåget fødevaresikkerhed. En klar win situation for både kunden, butikken og Coop.”

Direktør Palle Jørgensen, Kvikly Helsinge udtaler:

“AK-Centralen er en professionel samarbejdspartner der giver tryghed, sikrer optimal temperaturkvalitet samt sparer unødige servicebesøg.”

Netto


“Hos Netto lægger vi vægt på, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse og det har været af stor vigtighed for Netto, at den høje grad af overvåget kvalitet som kendetegner butikkerne i Danmark, har kunnet videreføres i vores udenlandske butikker.

Netto Danmark har samarbejdet med AK-Centralen siden 2002 og samarbejdet er nu udvidet til vores butikker i Sverige hvor svenske køle/frost eksperter betjener vores 150 Netto butikker fra AK-Centralen i Gøteborg.

Betydningen af vores samarbejde med AK-Centralen kan ses af, at vi også i Netto England ultimo 2014 har opstartet samarbejde med AK-Centralen.”AK-Centralen - Referencer

 

AK-CENTRALEN SKABER MERVÆRDI