Systematiseret køle-/frys overvågning giver et samlet overblik fra anlæg til kædeniveau.

AK-Centralen arbejder alene i kundens interesse og under kundens mandat. AK-Centralen tager beslutninger baseret på viden og evidens.

optimering af butik 

Som kunde hos AK-Centralen opnår du:

  • Besparelser på serviceomkostninger
  • Sikring af varekvalitet
  • Reduktion af varespild
  • Besparelser på energiomkostninge

Store besparelser på reducerede serviceomkostninger

For en typisk kæde/kunde vil AK-Centralen i løbet af de første 24 måneder kunne reducere antal service udkald med 25-35% – alt efter hvilken procedure kunden/kæden har haft.

AK-Centralen behandler alle aftalte hændelser (alarmer) individuelt og med personlig og professionel analyseDette sikrer at der kun bliver aktiveret service (omkostninger) til de hændelser/alarmer hvor kundens kvalitetspolitik tilsiger, at der skal aktiveres omkostninger.

 

Sikring af varekvalitet og besparelser ved reduceret varespild

AK-Centralens ydelser beror på sund fornuft vurderet af mennesker med stærke værktøjer.

Varetab pga. nedbrud i anlæg eller manglende handlinger ved for høje temperaturer bliver væsentligt reduceret ved AK-Centralens proces behandling med øget kundetilfredshed til følge.

 

Store besparelser på energiomkosninger

Via løbende analyser, parameter kontrol og tekniske analyser sikres, at det udstyr kunder har installeret udnyttes optimalt.

Via FAT test sikres, at alle butikker og parametre er indstillet som ønsket og at alle muligheder løbende udnyttes, med sparet energi og C02 til følge.

I de kæder/butikker hvor der har været en historisk energi registrering har besparelserne ved AK-Centralens procedure ikke været under 15% og den gennemsnitlige besparelse ligger på 23-28% alt efter kædens/kundens tidligere optimeringsniveau.

 

AK-Centralen optimerer

Mere end

2000

butikker


Med over

200000

ventilatormotorer


Og sparer over

38

MW årligt


AK-CENTRALEN ER EN MANAGEMENT MODEL